Fabrica de dulapuri metalice

Meta Vestiare

ServiciiÎntocmirea ofertei:

Întocmirea ofertei de preț este primul și cel mai important pas. Prețurile specificate pe pagina noastră de internet nu conțin cheltuielile de transport. Pentru trimiterea cererilor de ofertă vă stau la dispoziție doua modalități:

Noi primim cererile Dvs.de ofertã în baza datelor specificate de Dvs. în aceastã secțiune. Întocmim cea mai bunã ofertã și v-o transmitem la adresa de email specificată de Dvs.
ne trimiteți prin mesaj electronic la adresa info@metavestiare.ro denumirea produsului și cantitatea, culoarea produsului, tipul de încuietoare și modalitatea de transport (inclusive adresa de destinație), etc.

 Vă rugăm ca în cererea Dvs. de ofertă să specificați în mod obligatoriu un număr de telefon de contact, astfel colegii nostri vă vor putea contacta atunci când au intrebari. Bineînteles, serviciul de întocmire a ofertei Dvs. este gratuit..


Consultanță telefonică / evaluare la fața locului:

 În cazul în care aveți nevoie de suport, vă stăm cu placere la dispoziție. În primul rând vã recomandãm, în orice caz, o discuție telefonică, în cadrul căreia să se contureze funcția pe care ar trebui să o îndeplinească produsele. În baza acestor informații colegii noștri vor încerca, împreună cu Dvs., să găsească cea mai potrivită soluție. În cazul în care configurația proiectului o necesită și colegii nostri sunt de acord, putem să vă venim în întâmpinare cu o evaluare și măsurători efectuate la fața locului. 


Suport oferit la întocmirea proiectul de amenajare: 

În cazul în care vă stau la dispoziție schițele locației / a spațiilor care vor fi amenajate și aveți cunoștință de numãrul dulapurilor necesare – sau în cazul dulapurilor pentru vestiare știți deja care este numărul de personal pentru care intenționați să asigurați dulapuri individuale, cu bancă sau cu suport de pantofi - noi vă putem oferi consultanță la proiectarea mobilării spațiului și a folosirii optime a spațiilor care vă stau la dispoziție.


 Transport / reglaje la fața locului: 

Tendința ultimilor ani este punerea la dispoziție a produselor noastre în proporție de 99% cu transportul inclus pânã la locul de destinație indicat de cãtre client. Suntem partenerii Dvs. și vă putem sta la dispoziție în oferirea acestui serviciu. 

Apar patru situații diferite:

noi încărcăm produsele din fabrică pe autovehiculul transportatorului, care va descărca marfa la adresa indicată. În acest caz transportatorul va preda marfa și nu vor avea loc reglaje, acestea fiind în sarcina clientului. cumpărătorul angajează un transportator pentru ridicarea produselor. În caest caz se va avea în vedere faptul că produsele noastre sunt concepute în așa fel, încât ele trebuie să fie fixate într-o anumită poziție (în picioare). Din acest motiv, la alegerea mijlocului de transport se vă avea în vedere înălțimea acestuia. ultima soluție este cea la care clientul ridică cu mijloace proprii marfa, în acest caz colegii noștri vă vor oferi suport la amplasarea și fixarea corespunzătoare a produselor pe platforma de transport. În cazul în care organizăm noi transportul, costurile acestuia vor fi cunoscute numai după ce ne sunt comunicate cu exactitate tipul produselor și cantitățile acestora. (Acesta este motivul pentru care nu avem posibilitatea să automatizăm întocmirea comenzii pe pagina noastră de internet). 


Executarea produselor unicat:

 Produsele unicat sunt toate acele produse care diferă, mai mult sau mai puțin, de ceea ce reprezintă produsele noastre standard. 

 Astfel, se poate întâmplă, ca Dvs. să aveți nevoie de dulapuri mai scunde, mai înguste ori mai adânci sau aveți nevoie de o dotare interioară cu totul diferită de cea standard. Având în vedere că suntem producători de dulapuri / mobilier din metal, avem posibilitatea să vă oferim și soluții individuale. Pentru aceste soluții însă avem nevoie de informații suplimentare pentru a vă putea prezenta o oferta individuala.


Contact

ZONA 1 

ARAD, jud. Arad 

Tel: 0786 041 600 Email: z1@metavestiare.ro


ZONA 2 

SFÂNTU GHEORGHE, jud.Covasna 

Tel: 0786 041 700 Email: z2@metavestiare.ro