Fabrica de dulapuri metalice

Meta Vestiare

InformatiiCererea de ofertă:

 Procedura exactă este detaliată în meniul Servicii. 


Comanda: 

În cazul în care acceptați oferta noastră, puteți să ne transmiteți comanda oficiala a firmei Dvs. rezultată pe fluxul procedural al societății Dvs. sau, că răspuns la oferta noastră, ne transmiteți prin e-mail comanda Dvs. 


Confirmarea comenzii: 

În baza comenzilor primite colegii noștri întocmesc un document de confirmare de comandă, care va conține, pe lânga informațiile din ofertă, saptamâna calendaristică probabilă planificată a finalizării execuției produselor. Veți primi de la noi acest document, că să îl controlați. Este un punct important, deoarece acest document sta la baza producției / a facturării. Astfel, daca în acest document sunt trecute informații care nu corespund intenției Dvs., exista posibilitatea de a le modifica. Acesta este motivul pentru care vă rugam să verificați documentul, și în cazul în care totul este în regula, să îl semnați și să îl returnați. Drept urmare noi vom fi informați că putem începe onorarea comenzii.


 Condiții de plată: 

Condițiile de plată sunt stabilite în fiecare caz în parte, în mod individual, această informație fiind parte integrantă a ofertei noastre. 


Facturare:

 În toate cazurile vom efectua factura finală dupã livrare, în baza avizului de expediere. 


Dacă oferta este întocmită cu condiția plății în avans a întregii valori sau a unei valori parțiale, vom întocmi o factură de avans în momentul intrării sumei de avans, urmând ca dupã efectuarea livrării să întocmim factura finală în care din suma finală se va scădea suma avansului. Facturile sunt expediate clienților la adresa de facturare a acestora. 


Transport: 

Găsiți detalierea posibilităților noastre de transport apelând punctul de meniu “Servicii”. 


Ambalare: 

Produsele noastre sunt ambalate în folie stretch, muchiile fiind protejate cu carton. Acest sistem de ambalare oferă protecția corespunzătoare a produselor împotrivă prafului, a murdăriei, care ar putea ajunge pe produse în condtii de transport generale, el nu oferă protectie produselor împotrivă unor acțiuni mecanice mai puternice.Contact

ZONA 1 

ARAD, jud. Arad 

Tel: 0786 041 600 Email: z1@metavestiare.ro


ZONA 2 

SFÂNTU GHEORGHE, jud.Covasna 

Tel: 0786 041 700 Email: z2@metavestiare.ro